Contact

Neem Contact Op met Wal-Beschoeiing.nl - Uw Specialist in Beschoeiingsoplossingen

Welkom op de contactpagina van Wal-Beschoeiing.nl, waar we ons inzetten voor uitmuntendheid in alles wat met beschoeiingen en waterkering te maken heeft. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen in uw projecten, groot of klein.

Bezoek Onze Winkel in Meppel

Ons vriendelijke team verwelkomt u graag in onze winkel voor een persoonlijk gesprek. Of u nu advies nodig heeft over de juiste beschoeiingstechnieken of een specifiek product wilt bekijken, wij staan voor u klaar.

Adres:
Wal-Beschoeiing.nl
Celsius 10
7942 DB Meppel

Contacteer Ons via Telefoon of E-mail

Heeft u vragen of wilt u direct advies? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Onze deskundige medewerkers zullen u met plezier te woord staan en zorgen dat uw vragen snel beantwoord worden.

Telefoon: 0522 851551
E-mail: info@houthandeljansok.nl

Bedrijfsinformatie

Kamer van Koophandel: 04062841

Bezoek Onze Showroom – Openingstijden

Onze showroom in Meppel is zes dagen per week geopend. Kom langs om ons assortiment van dichtbij te bekijken en laat u adviseren door onze experts.

Openingstijden Meppel:
Maandag tot Vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 15.00 uur

Bij Wal-Beschoeiing.nl streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Of u nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, wij hebben de kennis, ervaring en producten om uw project te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Offerte Formulier